Wie is… Melissa?

Melissa Broeders is een gezellige en actieve vrouw met een passie voor planning, escaperooms bezoeken (of beter ontsnappen) en tennissen.

“Ik vind het ontzettend leuk om te regelen en heb genoten van de gezellige avonden tijdens de Gebr. Coremans open.”

Geloof je in toeval?

Sinds kort werkt ze dan ook niet geheel toevallig in een nieuwe functie als planner bij een kinderdagverblijf.

Om een goed beeld te krijgen hoe je een goede planning maakt, besloot ze vorig jaar mee te kijken en lopen met de 45+/Coremans Open. Ze zat al in de jeugdcommissie en dit jaar heeft ze samen met haar nieuwe team, Jan en Jose Engbers en Ben Bosmans het toernooi vormgegeven als toernooileidster. “Ik vind het ontzettend leuk om te doen en heb genoten van de gezellige avonden.”

Beslist geen makkelijke taak met veel verantwoordelijkheden waarin veel vooraf gepland wordt, maar ook net zoveel afhangt van de weergoden, deelnemers en beschikbare vrijwilligers van verschillende commissies. “Het is een hele puzzel om met alle wensen, verhinderingen en onverwachte veranderingen toch een gesmeerde indeling te krijgen,” volgens Melissa.

Vriendschappen ontstaan spontaan

Het weer, de inzet van de commissieleden Melissa, Jan en Jose en Ben en de deelnemers; iedereen is enthousiast. De zon straalt als niet tevoren, velden zijn ietwat glad door droogte, maar met regelmatig sproeien goed te doen. Wat het toernooi zo speciaal maakt voor Melissa zijn de deelnemers die uit de wijde omgeving komen en elkaar als oude vrienden weer begroeten; het lekkere eten; de loterij en het finalisten-ontbijt.

Worst voor mooi weer goed gelukt!

Er gaan heel wat vergaderingen aan vooraf voordat een toernooi kan starten. Maar niet alleen vooraf, ook achteraf wordt er nog vergaderd: wat kan beter en wat is goed gegaan. Voor volgend jaar wordt er nog eerder gestart met de voorbereidingen en tot groot plezier van alle commissieleden is het team nu uitgebreid met Hannie en Slawa Westphal. Ook komt er een team dat tijdens het toernooi hand en spandiensten verricht om het toernooi nog beter en gezelliger te maken.

Vind je het ook leuk om mee te helpen tijdens het allerleukste toernooi, laat het dan weten aan Melissa.