Winter Challenge ☃️

Tennis is de ideale sport om in deze tijd op een veilige manier in beweging te blijven. Doe jij mee met de Winter Challenge?

De Winter Challenge is de perfecte manier om de komende maanden te blijven sporten. Geef je op met je vrienden, familie, kennissen en kom regelmatig een balletje slaan.

Je hebt de keuze uit een lidmaatschap met of zonder kennismakingslessen. Voor €30,- ben je lid van november t/m januari 2021. Voor €60,- ben je lid en krijg je er 5 kennismakingslessen bij. Deze lessen zijn ideaal om kennis te maken met de tennissport maar ook met andere deelnemers die net beginnen.

Schrijf je hieronder in voor de Winter Challenge!
Na verwerking van je aanmelding kun je direct online afhangen en ontvang je een ledenpas om op de club af te hangen.

Aanmelden Winter Challenge

• Geef aan of je met of zonder 5 kennismakingslessen wilt!
  • Geef aan met welke vrienden/familieleden je mee wilt doen! Iedereen dient zich wel afzonderlijk aan te melden.