Wintercompetitie op woensdagavond

De wintercompetitie 2018/2019 staat weer voor de deur! Dit jaar krijgen we meer banen tot onze beschikking en is er plek voor meer tennisliefhebbers. Dus geef je op en kom de winter sportief door.

Vanaf 17 oktober tot aan de voorjaarscompetitie spelen we iedere woensdagavond, afhankelijk van het weer, onze wintertenniscompetitie. Als een vast koppel(HD,DD of GD) speel je een wedstrijd tussen 19.00 uur en 22.00 uur.

De competitie zit als volgt in elkaar: Op iedere baan wordt er een ronde van 9 weken gespeeld. Per baan zijn er 10 koppels die strijden om de eerste en tweede plaats. Iedere wedstrijddag speel je een wedstrijd van 40 minuten plus 5 minuten inspeeltijd. Aan het begin van de competitie krijg je een lijst met alle speeldata en de tegenstanders.

Het koppel met de meeste games wint, gelijkspel levert ook punten op. Na 9 weken, promoveren de eerste 2 koppels met de meeste punten en degraderen de laatste 2 koppels met de minste. Zo ontstaat er een sportieve en leuke competitie voor ieder niveau.

Hoe schrijf je in?

Lijkt het je interessant om de gehele winter door te tennissen met een competitief element? Geef je dan op samen met je tennismaat. Of mocht je geen partner hebben dan zetten we je op een lijst waaruit koppels gevormd kunnen worden.

De Contributie bedraagt 25,00 euro p.p Mail dan naar tvricowintertennis@gmail.com

Vermeld hier het volgende:
Naam + Partner

Inschrijven kan tot 10 oktober