Zomer Challenge 🏖

Met je vrienden of familie een balletje slaan in de zomermaanden. Doe mee met de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is de perfecte manier om in de zomermaanden te blijven sporten. Geef je op met je vrienden, familie, kennissen en kom regelmatig tennissen of padellen op onze prachtige vereniging.

Voor €69,- ben je lid van juni t/m september 2022. Je kan banen reserveren en zoveel tennissen en padellen als je wilt. Ook kan je deelnemen aan toernooien en activiteiten die in deze periode georganiseerd worden.
let op: iedereen die na 01-10-2021 nog lid is geweest betaald €20,- extra i.v.m. bondsafdracht knltb.

Schrijf je hieronder in voor de Zomer Challenge!
Na verwerking van je aanmelding kan je vanaf juni online afhangen en ontvang je een ledenpas om op de club af te hangen.
Let op: Houd ook je spambox in de gaten! Binnen 5 werkdagen ontvang je een bericht van de ledenadministratie.

Heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op!

Heb je weinig of geen ervaring? Misschien zijn de kennismakingslessen dan iets voor jou!
Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden Zomer Challenge

• Zomer Challenge lidmaatschap

• Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Voor het aanvragen van een ledenpas hebben we een duidelijke pasfoto nodig!
  • Je bent aan het einde van het formulier gekomen, als je alles goed hebt ingevuld klik dan op de versturen knop hieronder. Als er toch een foutje is ingeslopen zie je dat als highlight aangegeven, scroll even naar de vraag.