Zomer Challenge 🏖

Met je vrienden of familie een balletje slaan in de zomermaanden. Doe mee met de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is de perfecte manier om in de  zomermaanden te blijven sporten. Geef je op met je vrienden, familie, kennissen en kom regelmatig tennissen of padellen op onze prachtige vereniging.

Je hebt de keuze uit een lidmaatschap met of zonder kennismakingslessen. Voor €59,- ben je lid van juni t/m september 2021. Voor €89,- ben je lid en krijg je er 5 kennismakingslessen bij. Deze lessen zijn ideaal om kennis te maken met de tennis- of padelsport maar ook met andere deelnemers die net beginnen.
Let op: Degene die al een keer kennismakingslessen hebben gevolgd kunnen dat niet nog een keer doen!
Update: Iedereen die na 01-10-2020 nog lid is geweest betaald €20,- extra i.v.m. bondsafdracht KNLTB.

Schrijf je hieronder in voor de Zomer Challenge!
Na verwerking van je aanmelding kun je vanaf juni online afhangen en ontvang je een ledenpas om op de club af te hangen.
Let op: Houd ook je spambox in de gaten! Binnen 5 dagen ontvang je een bericht van de ledenadministratie. Als je ingeschreven hebt met kennismakingslessen krijg je ook bericht van André.

Aanmelden Zomer Challenge

• Geef aan of je met of zonder 5 kennismakingslessen wilt!
  • Geef aan met welke vrienden/familieleden je mee wilt doen! Iedereen dient zich wel afzonderlijk aan te melden.