Zomer Challenge 🏖

Speel je in een teamsport en heb je een zomerstop? Wil je graag in de zomermaanden lekker een balletje slaan? Wij dagen jou en je familie/vrienden uit!
Een tennis & padel lidmaatschap tot en met september bij TennisClub Etten.

De Zomer Challenge is voor iedereen. Van jong tot oud!
Velen spelen in een teamsport en dat ligt in de zomer stil. De Zomerchallenge is een leuke en sportieve manier om de zomermaanden door te komen. Je kunt je individueel inschrijven of met je familie, vrienden of teamgenoten.

We hebben 2 pakketten:

Senioren (18+)

Kosten €79,- p.p.
– Wij dagen je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor het Vriendentoernooi!
– Je ontvangt een lidmaatschap tot en met september om vrij tennis en padel te spelen.
– Je krijgt 5 tennis/padellessen* met je vrienden en andere deelnemers van een trainer.
– Je neemt deel aan het Vriendentoernooi op 6 september

• *Voor degene die al met de kennismakingslessen hebben meegedaan vervallen deze 5 lessen en zijn de kosten €49,- p.p.
  • De Zomer Challenge is voor “niet-leden”. Je mag minstens een jaar geen lid zijn geweest van de vereniging. Anders komt er €19,- bij.

Junioren (t/m 17 jr.)
Kosten €59,- p.p.
– Je ontvangt een lidmaatschap voor de tot en met september om vrij tennis en padel te spelen.
– Je krijgt 5 tennis/padellessen met leeftijdsgenootjes van een trainer.
– Elke vrijdag deelname aan het 2e trainingsmoment (een sportuurtje met zowel tennis, padel en tafeltennis)
– Deelname aan jeugdactiviteiten

Aanmelden Zomer Challenge

• Geef aan met welke vrienden/familieleden je mee wilt doen! Iedereen dient zich wel afzonderlijk aan te melden.