Laatste nieuws! đŸ€©

Bij de Albert Heijn in Etten-Leur kan je nu door het kopen van een chocoladeletter onze club steunen! Lees hier meer.

AH Pollemans actie

Winter Challenge
De Winter Challenge is de ideale manier om de komende maanden op een veilige manier te blijven sporten. Doe jij ook mee? Ja, ik doe mee!

Lichten & poort
Helaas is ons clubhuis tijdelijk gesloten. Daarom moet iedereen zelf de lichten aan maar ook zeker weer uit doen als je klaar bent. Ben jij de laatste die het park verlaat? Check dan of alle lichten uit zijn en trek de toegangspoort achter je dicht!

Dubbelen
Vanaf 22 oktober kan er helaas tijdelijk geen dubbelwedstrijden meer gespeeld worden op onze club (zowel tennis als padel). Lees hier meer.

Rabobank ClubSupport
Help je club door simpelweg je stem uit te brengen (als je bij de Rabobank zit). Klik hier om je stem uit te brengen!

Toegangspoort
De toegangspoort heeft een tijdje niet fijn gewerkt. De installateur heeft het defect gerepareerd en hij werkt nu weer naar behoren. Let even goed op als je de laatste op het park bent je de lichten uit doet en de poort goed dicht

Tenniskids blauw!

Heb je of ken je kinderen t/m 6 jaar? Laat ze meedoen met Tenniskids Blauw!

Alles over ons weten?
Check je op de ‘over ons‘ pagina.

Lid worden? Welkom!
Aanmelden kan eenvoudig in twee stappen.

Activiteiten & evenementen?
Bekijk onze events op Facebook. Ook hangt er altijd een grote activiteitenkalender in ons clubhuis. Voor vragen over activiteiten kun je terecht bij de betreffende groepen of mail naar info@tennisclubetten.nl