Laatste nieuws!

Eindfeest 30 oktober 2021 op Tennisclub Etten…Kom jij ook? đŸ»

Eindfeest
Op 30 oktober groot feest op de club. Tussen 17.00 – 19.00u gratis friet eten bij een frietkraam. Vanaf 19.00u muziek van DJ Jozz. Kom je met je hele competitieteam is het 1e rondje gratis. Voor degene die al kampioen zijn geworden bij de najaarscompetitie hebben we nog een huldiging.

Activiteitenkalender
Nu er steeds meer mogelijk is gaan we ook meer activiteiten aanbieden. Kijk op onze activiteitenpagina wat je kan verwachten…

Interne competitie:
Meer informatie over de interne competitie klik hier!

Lichten & poort
Ben jij de laatste die het park verlaat? Check dan of alle lichten uit zijn en trek de toegangspoort achter je dicht!

Tenniskids blauw!

Heb je of ken je kinderen t/m 6 jaar? Laat ze meedoen met Tenniskids Blauw!

Alles over ons weten?
Check je op de ‘over ons‘ pagina.

Lid worden? Welkom!
Aanmelden kan eenvoudig in twee stappen.

Activiteiten & evenementen?
Bekijk onze events op Facebook. Ook hangt er altijd een grote activiteitenkalender in ons clubhuis. Voor vragen over activiteiten kun je terecht bij de betreffende groepen of mail naar info@tennisclubetten.nl